Tak jsme opět tady

04.03.2012 16:35

Omlouváme se za menší zpoždění v aktualizaci zpráv, pokusíme se shrnout, co se od poslední aktualizace stalo ...

 

Stalo se toho opravdu dost, začneme svodem našich odchovanců, který se společně s klubovou výstavou konal 15.5.2011 na Knížecím rybníku. Naši psí dorostenci nám i svým páníčkům udělali velikou radost a všichni svod úspěšně splnili. Fotky ze svodu a klubové výstavy, kde Marty, Magic a Chester Barte Prim vybojovali první místo v soutěži o nejlepší chovatelskou stanici, najdete ve fotogalerii. JUPÍÍÍ !!!

 

Naši odchovanci se již zúčastnili několika výstav, asi největší úspěch zatím zaznamenal Marty, který na mezinárodní výstavě v Litoměřicích získal 1. místo ve třídě mladých, CAJC a následně i BOJ.  Máme z toho radost a držíme palce i ostatním sourozencům.

 

Jsme rádi, že se nám dostávají informace o našich odchovancích, že jejich páníčkové nelení a potí se s nimi na cvičáku a doufáme, že brzy uslyšíme i o jejich prvních výsledcích - samozřejmě těch nejlepších, aby na ně mohli být tatínek s maminkou pyšní (když budou úspěšní i v disciplíně "gaučing", tak to Bellinka také ocení, v tom je totiž jednička ... ). S naší Mystery a Martym chodíme také na cvičák a o těch propocených tričkách něco víme. Čekají nás první zkoušky a tak trénujeme, co páníčci vydrží. Ale není to jen o dřině, na našem cvičáku si užíváme spoustu akcí a zábavy - foto též k nahlédnutí ve fotogalerii

 

S majiteli štěňátek se občas scházíme a užijeme si při tom spoustu legrace - chodíme na výlety a jezdíme na dovolenou a je s nimi velká psina. Doufáme, že naše setkání, která jsou vždy velmi příjemná, budou i nadále pokračovat. Opět můžete nahlédnout do fotogalerie.

 

Také jsme se letos pokusili Martyho a Mystery naučit zvykům sněžných psů (Bellinka už to samozřejmě umí :-) ), ale po několika neúspěšných pokusech, kdy jsme se snažili našim psům vysvětlit, že rovně není doprava i doleva současně, jsme to vzdali a raději jsme si s nimi ve sněhu hráli na schovávanou. Hory se nám i pejskům moc líbily a na příští rok pro ně plánujeme najít školu dogsnowboardingu - myslíme si, že jsou moc talentovaní. Kdo by se chtěl přidat, můžete napsat. Foto z hor ve fotogalerii .... (Kde taky jinde ... )

 

Ve fotogalerii můžete ještě vidět, jak trávíme čas s našimi čtyřnohými kamarády.

 

Také bychom chtěli pogratulovat Fanny od Terezky Kosinové k vynikajícím výstavním úspěchům a ke krásným prvním štěňátkům, která již v této době jsou u svých nových majitelů a věříme, že se mají stejně báječně, jako ta naše ... Pár fotek z návštěvy u Terezky najdete ve fotogalerii